Ga naar hoofdinhoud
+31-6 1001 5002 infofrits@ggzbreburg.nl Bredaseweg 41, 5111 GD Baarle-Nassau

Lammetjes geboren bij Logeerhuis Frits!

De gasten van Logeerhuis Frits keken al maanden uit naar het nieuws dat op 20 april werkelijkheid werd; de geboorte van twee lammetjes!

Vanuit het logeerhuis kijken de  gasten uit over de velden en bossen die bij het landgoed horen. Tegen de tuin aan wonen drie Hebridean schapen: Flora, Freya en Forbes. Deze schapen zorgen voor een prettige overgang van huis naar tuin en natuur. Op momenten dat er even geen reeën, hazen of fazanten door het blikveld lopen valt er daarom altijd nog steeds iets te zien.

De gemoedelijke leefstijl van de schapen helpt velen bij het vinden van inspiratie en rust; beetje eten, beetje herkauwen, af en toe als een dolle rondrennen, en vooral niet teveel moeten.

maar even terug naar de lammetjes.. Moeder en de twee dochters verkeren in goede gezondheid. De dames heten Fiona en Fang. Samen met het project Frits & Fruitig van Werken & Leren hebben we bij Frits zo nog meer kansen om gasten en deelnemers te ondersteunen in hun herstel. En dat te midden in een zich in rap tempo ontwikkelend helend landschap. Hoe mooi is dat!

Helaas kunnen we je alleen virtueel op beschuit met muisjes trakteren. Smeer je thuis zelf een beschuitje?

lammetjes geboren

beschuit met muisjes

Back To Top