skip to Main Content
+31-6 1001 5002 h.goosen@ggzbreburg.nl Bredaseweg 41, 5111 GD Baarle-Nassau

Het ervaringsverhaal van Jos

Gisteravond zaten wij allemaal op de bank Utopia te kijken onder het genot van een bak thee en met de zelfgemaakte cake van Simone. Ik werd er helemaal blij van en dacht meteen van dit werkt!!
Ik vind het hier zo geweldig en zie mensen binnen komen heel down en uitgeput en na een paar dagen zie ik dezelfde mensen weer lachen en opknappen. Ik stond gisteren met Simone samen te koken en zag haar zo enthousiast bezig zijn dus ik heb nu ook een kookmaatje Ha, Ha.
Buiten die avond en kijkend naar het rookhok dacht ik bij mijzelf. YESSSS, daar heb ik samen met Anton mijn stempel hier gezet en voelde mij echt trots. Ook René en Jaap ervaren hier de rust en voelen zich meteen thuis. Huub, ook jij mag trots zijn op jezelf en met alle mensen die dit bedacht hebben want FRITS is echt een fijn logeerhuis waar je echt mag en kan herstellen en een plaats waar je echt wil zijn als je er even doorheen zit.
Ik ga het hier echt missen straks maar ik kijk met een warm hart terug naar de periode dat ik hier mocht zijn. Ik ben ook heel erg goed vooruitgegaan en kan weer bouwen aan mijn nieuwe toekomst. Bedankt dat je mij destijds de kans gaf om hier te mogen herstellen.

Jos

Back To Top